Tegels in de outlet

Veel mensen willen tegels op hun vloer op muren, maar het ligt vaak niet in hun budget. Zit jij ook in een dergelijke situatie of wil je gewoon minder betalen? Een tegeloutlet is dan wellicht een goede optie. In de tegeloutlets worden tegels namelijk tegen lage prijzen verkocht. Het gaat dan om zowel de vloertegels als de wandtegels.

mozaïektegelsWaarom is de tegeloutlet goedkoper?

In de tegeloutlet kun je tegels tegen scherpe prijzen kopen, maar je moet dan wel bereid zijn tegels uit het oude collectie te kopen. De meeste winkels verkopen hun oude collectie via een tegeloutlet en de nieuwe collectie verkopen ze in de winkel. De tegels worden in de outlet tegen flinke kortingen verkocht en je kunt tot 60% besparen. Vloertegels en wandtegels zien er mooi uit en zijn van hoge kwaliteit, ongeacht uit welke collectie ze komen. Mensen die geen waarde hechten aan de laatste trend en modes kopen hun tegels dan ook vaak in een tegeloutlet. Ze letten dan meer op hun eigen smaak en op de uiterlijk van de tegels.

Is er verschil in kwaliteit?

Er is absoluut geen verschil in kwalfeit. In de tegeloutlet vind je ook gewoon tegels van hoge kwaliteit. Het enige verschil is dat ze uit een ouder collectie komen. Je kunt het vergelijken met kleding. De laatste Armani collectie is bijvoorbeeld duurder dan het oude, maar de kwaliteit is wel hetzelfde. Leer meer over de tegeloutlets op fliesenxl.com.

admin

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>