Noodglas plaatsen

Bij glasschade in de avond of nacht is het moeilijk om gelijk het goede glas te plaatsen. Het juiste glas moet namelijk besteld worden en dit neemt minimaal een dag in beslag. Bij glasschade word er daarom vaak noodglas geplaatst zodat het gebouw ieder geval goed afgesloten is.

In Amsterdam komt glasschade vaak voor en er sneuvelen vaak ook complete ruiten. Het is natuurlijk stad waar er vaak ruiten sneuvelen soms is dit per ongeluk en soms met opzet. Als Ajax weer eens speelt, is de kans bijvoorbeeld groot dat er weer een hoop ruiten sneuvelen. Een glashandel Amsterdam is dan snel na de rellen ter plaatse om een noodglas te plaatsen.

Vervangend ruit bestellen

De glaszetter die langs kom om een noodglas te plaatsen zal ook kijken wat voor glas er nodig is voor de vervanging en zal het glas gelijk bestellen bij een glashandel Amsterdam. Meestal komt de volgende dag de glaszetter alweer terug om de vervangende glas te plaatsen. In Amsterdam hebben de glashandels dan ook een speciale spoednummer, zodat particulieren en ondernemers snel een glaszetter kunnen inschakelen. Je kunt hier meer over leren op onderstaande websites:

Naast de noodglas kan een glashandel Amsterdam ook nog noodvoorzieningen plaatsen op de ruiten.

admin

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>