Lichtstraat opbouw

Het opbouwen van een lichtstraat gaat nu wel heel snel en is al binnen een dag klaar. Het maken van de lichtstraat op maat gaat nu tegenwoordig ook veel sneller. Vanaf het moment van het aanvragen van de offerte en het plaatsen van de lichtstraat duur maar enkele weken.

Aanvraag offerte

Je begint eerst met het aanvragen van een offerte en dit is nu heel makkelijk. Je hoeft nergens naar te bellen of te mailen. Je vult gewoon een formulier in voor het aanvragen van een offerte en het bedrijf zelf neemt contact op met een offerte.

Lichtstraat bouwen

Wanneer je akkoord gaat met de offerte kan het werk beginnen. Je krijgt eerst een ontwerp te zien en ze komen ook langs om te zien waar het geplaatst moet worden. Je hebt keuze uit een aantal ontwerpen dat mogelijk zijn met het type dak en huis die je hebt. Als het ontwerp ook akkoord is gaan ze in de werkplaats aan de slag met het maken van de lichtstraat.

Aanbouw en eindfase

Op het dak begint de constructie zodat de lichtstraat geplaatst kan worden. De aanbouw werkzaamheden kunnen meestal al binnen een dag gedaan worden tenzij je voor een wel hele grote lichtstraat hebt gekozen.

admin

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>