Beton polijsten

Het klinkt misschien raar maar beton polijsten gebeurt steeds vaker. Mensen zijn achter de eigenschappen en de mooi glans van beton gekomen. Beton staat niet bekend als iets mooi maar is het toch wel.

beton polijsten woonkamerDe meeste mensen denken bij beton aan iets lelijks en sterk. Dit is logisch want veel mensen zien de beton in hun woning liggen en het ziet er niet uit. Dit komt doordat het beton vervuild is geraakt en er zit allemaal constructie resten op.

Diverse bedrijven specialiseren zich in beton polijsten. Ze laten de vloer zo weer tot hun recht komen. Als beton gepolijst is, ziet het er heel mooi uit. Het heeft van nature zelfs een mooi glans. Het is wel een moeilijk proces, maar de bedrijven zijn hier heel goed.

Eerst beginnen ze met het slijpen van het beton. Dit doen ze met behulp van diamant ingelegde metaal segmenten. Beton is namelijk heel sterk en het moet dus wel met iets sterks geslepen. Wanneer de toplaag weg geslepen is, zie je al de glans van het beton terug komen. Daarna word het ook nog gepolijst en ziet het beton vloer er ongelooflijk mooi uit. Als je naar foto’s gaat kijken van gepolijste betonnen vloeren in de woonkamers, geloof je haast niet dat het beton is.

admin

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>