Maxguard, veiligheid op nummer 1

MaxguardDe laatste jaren komt er steeds meer besef bij werknemers en werkgevers dat veiligheidsschoenen van een erg groot belang zijn. De veiligheid van personeel staat hoog op de agenda. Echter komt dit vooral omdat de ARBO dienst de controle voor bedrijven steeds strikter is geworden.

Op het moment dat er een ongeval voordoet op de werkvloer dan vindt er altijd eerst een onderzoek plaats van wat er precies heeft afgespeeld. Indien de werkgevers iets te verwijten valt, zoals bijvoorbeeld dat de werknemers geen veiligheidsschoenen gedragen hebben dan volgt er een fikse boete.

Een model van Maxguard beschermt werknemers dan ook de meest belangrijkste delen van het menselijk lichaam. De voeten van een mensen houden het lichaam van de mensen in balans. Maxguard heeft jarenlange ervaring met het produceren van hoogwaardige werkschoenen.

Op de website van Proforto.nl is het mogelijk om uw voetlengte op te meten om zo vervolgens de perfecte Maxguard schoen voor uzelf te kiezen. Allereerst vult u de afmeting van u voet in. Daarnaast kiest u de breedte van de voet en dan weet u welke schoen u nodig heeft en welke ook al direct goed zit.

Daarnaast worden de veiligheidschoenen, indien u ze voor 16.00 besteld nog de volgende werkdag bij u thuis geleverd. Ook is het mogelijk om de veiligheidsschoenen eerst thuis te krijgen en ze pas over 30 dagen te betalen.

Proforto.nl adviseert u graag om ervoor te zorgen dat u altijd veiligheidsschoenen – het liefst van Maxguard – te dragen voordat het te laat is.

 

 

admin

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>