Makkelijk Engels leren

De tijd van de pen en papier komt al snel tot een einde. We zien al op de middelbare scholen dat er steeds minder gebruik word gemaakt van boeken en schriften.

Online leren en oefenen

cursus engelsSommige leerlingen zullen de schrift niet eens kennen en het gebruiken ervan is al helemaal een raar concept voor hun. Tijdens de Engelse les zitten de leerlingen namelijk niet meer met boeken en schriften, maar ze zitten achter de computer. Engels oefenen en leren doen ze ook online. De leraar loopt bij de leerlingen langs en helpt ze wanneer ze een vraag hebben. Bij een nieuwe hoofdstuk zal die ook klassikaal uitleg geven. De hele dag voor de klas staan gebeurt niet meer, want de leerlingen moeten zelfstandig Engels oefenen en pas vragen stellen wanneer ze er niet uit komen.

De toekomst van het onderwijs

Op de meeste scholen staan al computer in elke klas en in de toekomst zal dit op alle scholen. De generaties van de toekomst zullen het boek en schrift dan ook niet kennen. Lessen zullen online gevolg worden en het huiswerk online gedaan worden. Kinderen zullen met laptops en tablets rondlopen in plaats van een rugzak vol met boeken. Engels oefenen met een boek en schrift zal dan iets uit de middeleeuwen lijken. Meer weten? Kijk op een van de onderstaande websites:

admin

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>