Vrouwvriendelijke garage Wijk bij Duurstede

Autobedrijf Wijk bij DuurstedeVrouwen voelen zich vaak dom of ongemakkelijk wanneer ze naar de garage moeten. Voor deze dames is er nu ook een vrouwvriendelijke garage. Er werken in de garage namelijk ook vrouwen als automonteur.

Vrouwelijke automonteurs

Het beroep van een automonteur spreekt niet bepaald veel dames aan, maar er zijn degelijk wel heel wat vrouwelijke automonteurs. Ze houden zoals hun mannelijke tegenhangers van auto’s en met auto’s bezig zijn. In de laatste jaren zijn er dan ook veel meer vrouwelijke automonteurs bijgekomen. Dit heeft te maken met het feit dat de automonteurs tegenwoordig soort van ingenieurs worden. In veel auto’s zit tegenwoordig een computer en bij veel moderne auto’s zijn de systemen elektronisch. Dit betekent dat er veel meer bij te kijken komt en de automonteurs moeten ook veel slimmer zijn. Google is zelfs bezig met auto’s die zichzelf besturen.

Toekomst van de vrouwen in de autobedrijven

Verwacht word dan ook dat er in de toekomst meer vrouwen in de autobedrijven zullen werken. De transitie van automonteur naar ingenieus is al bezig. Wil je nu al naar een vrouwvriendelijke garage? Je zou dan eens autobedrijf Wijk bij Duurstede moeten proberen, want daar hebben ze namelijk al vrouwelijke automonteurs. Ze zijn dan ook heel blij om dames het een en anders uit te leggen over auto’s.

admin

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>