Veel concurrentie voor PostNL

PostNL heeft de afgelopen jaren flink wat concurrentie bij gekregen, vooral de pakkettendienst lijd hier onder. Er komen lokaal steeds meer pakkettendiensten bij, dat het meestal goedkoper en sneller doen dan PostNL, waardoor ze flink wat klanten reken.

pakkettendienst EnschedePostNL is een grote bedrijf en verzorgt vrijwel al het post in Nederland, maar de afgelopen jaren ziet het veel klanten weglopen. Juist door het grote van het bedrijf is het niet persoonlijk genoeg en meestal ook niet snel genoeg. Een lokale bezorgdienst zoals een pakkettendienst Enschede, is wel heel wat persoonlijk en ze dragen veel meer zorg om het pakket op tijd bezorgt te krijgen.

Je kunt de pakkettendienst Enschede bijvoorbeeld ook gewoon in de avond bellen, om een pakket te komen op halen en te bezorgen. Dit soort service trekt natuurlijk heleboel consumenten en bedrijven aan, dat een betere service willen. De klant wil zich speciaal voelen en ook een hele goede service hebben. Dit is dan ook precies wat een lokale bezorgdienst aanbied. Bij PostNL ben je gewoon een nummer en het gebeurt wel eens dat een pakket misplaatst word of niet op tijd geleverd word. Dit zorgt natuurlijk voor veel frustratie onder hun klanten, die dan naar de concurrentie gaan.

Als ze het in de toekomst goed willen blijven doen, dan zal er een hoop verandert moeten worden. Te beginnen met de verbetering van de klantenservice.

admin

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>