Export van sloopauto’s

Een oude auto die niet meer goed rijd en te veel aan reparatie kost beland vaak op het autokerkhof als een sloopauto. Er zijn ook slimme ondernemers die zulke auto’s in het buitenland verkopen waar nog wel mensen in willen rijden.

Export van sloopauto'sExport van sloopauto’s is in de laatste jaren dan ook toegenomen. In landen met een mindere economie kunnen deze auto’s gewoon verkocht worden. Ze kunnen ook in het buitenland gerepareerd en rijklaar worden gemaakt, want daar is het goedkoper om een sloopauto te laten maken. Als je een sloopauto hebt die het nog redelijk doet, heb je dan ook grote kans dat je er een mooi bedrag voor krijgt.

Export onderdelen

Een sloopauto die echt niet meer verkocht kan worden in het buitenland wordt voor zijn onderdelen gebruikt. In het buitenland is er namelijk ook veel vraag naar auto onderdelen. Een sloopauto wordt dan ook gestript voor zijn onderdelen als het zelf niet meer bruikbaar is. Bij een demontage bedrijf halen ze alle onderdelen van een sloopauto en de bruikbare onderdelen exporteren ze naar het buitenland. Je kunt hier meer informatie over vinden op een van de onderstaande websites:

Auto materiaal

Na demontage van de sloopauto blijft er nog auto materiaal over en ook dit word hergebruikt. De auto materialen worden namelijk als nieuwe grondstoffen hergebruikt.

admin

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>