Auto kopen Duitsland

Alles wat u moet weten

Auto kopen DuitslandWilt u graag een auto kopen in Duitsland? Lees dan eerst alle informatie op deze website aandachtig door. Het is namelijk belangrijk om goed voorbereid te zijn op het kopen van een nieuwe personenauto. Het is een grote investering en u wilt deze natuurlijk zo goed overwogen mogelijk nemen. Daarom hebben wij allerlei belangrijke informatie voor u op een rijtje zet en vindt u hier echt alles dat u moet weten voordat u een nieuwe auto kopen gaat. Hieronder vindt u bijvoorbeeld meer over de kosten die het met zich meebrengt om te kopen in Duitsland en u leest er ook nog eens over de beste manier om een geschikte wagen te vinden.

Let op de volgende kosten

Steeds meer Nederlanders halen hun nieuwe auto bij onze oosterburen en importeren deze vervolgens naar Nederland. Dit is erg slim aangezien het vele kosten bespaart. U betaalt aanzienlijk veel minder geld aan de BPM: belasting personenauto’s en motorrijwielen en dat scheelt in uw portemonnee. Ook krijgt u over het algemeen meer waar voor uw geld in Duitsland. Toch zitten er ook een aantal extra kosten verbonden aan het invoeren van een nieuwe wagen. Dus als u op de volgende dingen let bij het kopen in Duitsland, dan kunt u als nog erg goedkoop uitkomen:

Transportkosten: brengt u de wagen zelf naar huis of laat u deze voor u vervoeren?

De verzekering voor het transport naar Nederland toe.

De RDW keuring en mogelijke kosten voor de APK.

De BPM, maar deze valt gegarandeerd een stuk lager uit dan bij een lokale aankoop.

Vind de juiste locatie

U weet nu wat de kosten zijn waarop u moet letten wanneer u een auto kopen gaat. Maar weet u eigenlijk wel waar u deze het beste vandaan kunt halen? Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, maar de makkelijkste manier is toch echt wel via het internet. U kunt op een aantal zoekmachines eens kijken naar de verschillende modellen auto die er te koop staan. Kijk ook altijd naar de locatie van de aanbieder, want Duitsland is een groot land. Een aanbieder vlak over de grens is meestal veel goedkoper. Zo kunt u eenvoudig een auto kopen in Duitsland.

Klik rustig even verder

Hebt u interesse in een auto kopen in Duitsland? Dan zit u hier aan het goede adres. Klik rustig even verder en ontdek nog veel meer informatie over het kopen van een nieuwe personenauto. Alles wat u moet weten is hier eenvoudig bij elkaar gebracht.

admin

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>