Kan een onderneming zonder een website?

We leven in een tijdperk van technologie en alles word online gevonden, kan een onderneming dus zonder een website?

Succesvol zijn zonder een website

website laten makenHet is voor sommige ondernemingen mogelijk, om succesvol te zijn zonder een website, maar het geld maar voor weinig ondernemingen. Een supermarkt kan succesvol zijn, wanneer het op de juiste plek staat, maar het raakt wel een deel van zijn klanten kwijt. Alle grote supermarktketens hebben dan ook een website, om hun klanten te informeren, nieuw klanten aan te trekken en producten online te verkopen. In tegenstelling tot een supermarkt kan een loodgietersbedrijf of schoonmaakbedrijf, niet zonder een website overleven. De meeste ondernemingen kunnen dan ook niet zonder een website, want dan worden ze simpelweg gewoon niet gevonden. Voor de ondernemingen is een website laten maken, dan ook van groot belang.

Alles word online gedaan

Tegenwoordig word alles online gedaan en ondernemingen worden dan ook online gevonden, ongeacht wat voor soort onderneming je hebt. Een website laten maken, is belangrijker dan reclame maken. De combinatie van beide is heel effectief voor startende ondernemingen, maar alleen reclame maken is zeker niet genoeg. Iedereen heeft een smartphone, tablet en een computer, dit gebruiken mensen dan ook constant, om te vinden wat ze zoeken.

Vaak vinden mensen wat ze zoeken niet alleen online, maar 10% van deze mensen koopt ook wat ze zoeken gewoon online. Een website laten maken is dan ook een hele goed en goedkope investering, dat elke onderneming nodig heeft.

admin

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>