Trouwringen laten ontwerpen in Den Haag

Het is tegenwoordig een grote trend geworden, om trouwringen niet zomaar te kopen maar het laten ontwerpen.

Hollywood sterren

TrouwringenWat de Hollywood sterren doen waait vaak over de oceaan naar Nederland en word een trend. De laatste trend begon ook in Hollywood toen de sterren daar, hun eigen trouwringen lieten ontwerpen. De verlovingsring was altijd al een grote spektakel, wanneer een bekende ster ging trouwen. Nu is het dus ook zo geworden met de trouwringen. De bekende Nederlanders konden natuurlijk niet achter blijven en die gingen dus ook hun eigen trouwringen laten ontwerpen. De gewone volk volgde deze trend ook al gauw en nu bieden veel juwelierszaken de optie, om trouwringen te laten ontwerpen.

Zelf de trouwringen ontwerpen

Wat nu ook populair is geworden is dat koppels zelf hun trouwringen ontwerpen. Hier zijn online programma’s voor beschikbaar en vaak kan het ook op de website van de juweliers zelf. De juwelier maakt dan het ontwerp tot werkelijkheid. De koppel krijgt natuurlijk wel eerst te horen, wat hun ontwerp gaat kosten, voordat het gemaakt gaat worden. Gemiddeld betaal je een paar honderd euro meer, dan wanneer je de standaard trouwringen zou kopen. Met het eigen ontwerp hebben de koppels wel volledig unieke trouwringen, wat de trouwdag nog meer bijzonder¬†maakt. In regio Den Haag is het mogelijk een ring te laten ontwerpen bij de¬†lemariage.

admin

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>