Goedkope zilveren ringen

goedkope zilveren ringen

Waar het zilveren ringen betreft, die kun je tegenwoordig spreekwoordelijk bijna op iedere hoek van de straat kopen. Let wel op dat er een keurmerk in staat, elk sieraad van zilver wordt voor verkoop namelijk gekeurd door een waarborginstelling op het gehalte edelmetaal. Voldoet het artikel aan de wettelijke eisen, dan stempelt de waarborginstelling er een keurmerk in. Het gehaltemerk geeft aan hoeveel zilver er in het artikel zit.

oedkope zilveren ringenVoor het beste zilver moet er 925 in staan, de tweede categorie is 835, en dan is er nog het derde gehalte aan zilver dat er in kan zitten is 800/1000, dit is ook te herkennen aan een merkje waar dit getal in staat. Het goedkoopste is 800/1000, dit zal je echter weinig tegenkomen, het merendeel is minimaal 835 of 925, in Engelstalige landen ook wel sterling zilver genoemd. Als er geen merk in staat, kun je er van uitgaan, dat het dus ook geen zilver is. Ben je op zoek naar goedkope zilveren ringen voor elkaar als vriendschapsring? Dan kan dat op veel plaatsen. Via internet is al een enorm aanbod te vinden naar ieders smaak en wensen, en daar wordt soms ook aangeboden om gratis een naam en datum in te graveren. Wees wel zeker van je maat, anders heb je goedkope zilveren ringen aangeschaft, en dan passen ze bij ontvangst niet. Vaak kunnen ze wel teruggestuurd worden, maar het is toch een domper op de vreugde.

admin

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>