Wat zijn nu de voordelen van het elektrisch roken?

e-sigaretDit is een vraag die veel mensen zich zelf stellen. Vooral de mensen die willen overstappen van de tabaksvariant op deze e-variant. Er zijn ten opzichte van een tabaksvariant veel voordelen. Ten opzichte van iemand die niet rookt zijn er (bij e-smoking) vanzelfsprekend weinig voordelen. Tenminste, als je kijkt naar de gezondheid. E-roken kan best een gezellige sociale bezigheid zijn. Met andere mensen buiten dampen met de e-sigaret bijvoorbeeld, maar als we je zouden moeten aangebleven om te gaan roken, dan zouden we dat niet doen.

Roken als gewoonte

Roken is en blijft een slechte gewoonte. Echter, om terug te komen op de voordelen van het e-roken ten opzichte van de conventionele sigaret, dan zijn er wel degelijk grote voordelen. Het is eigenlijk vreemd dat veel mensen vandaag de dag nog de tabaksvariant roken. Roken is, zoals ook uit wetenschappelijke onderzoek blijkt, zeer slecht voor je en soms zelfs levensbedreigend als je hierdoor een ziekte als kanker krijgt.

Veel mensen zijn hier ook van bewust en rationeel willen ze misschien ook wel stoppen, maar iets irrationeels houdt hun tegen om uiteindelijk toch nee te zeggen tegen de e-sigaret. Dat is als je verslaafd bent natuurlijk vervelend, maar het is vaak wel de realiteit voor veel mensen. Een e-sigaret is veel minder schadelijk en het is veel logischer om deze te dampen, dan om een conventionele sigaret te roken. Je doet er verstandig aan om als roker te kijken naar e-sigaretten. Een e-smoker aanschaffen is eenvoudig en het is niet eens echt duur.

Vergelijken van e-smokers

Een e-smoker kun je het beste online kopen. Hier heb je overzicht en kun je precies zien welke aanbieders er allemaal zijn te vinden. Vele shops geven ook allerlei tips die je vaak niet zo snel krijgt van veel winkeliers. Zij verkopen dan wel een e-smoker, maar weten zelf vaak weinig van deze producten.

admin

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>