Hulp bij stoppen met roken

e-sigaretStoppen met roken is allesbehalve eenvoudig. Vooral als je het vele jaren hebt gedaan. Een goede oplossing die we je willen aandragen is het e-roken. Deze variant van roken is een stuk minder ongezond en ook nog eens redelijk aangenaam. Helemaal gezond is het ook niet, omdat je beter definitief kunt stoppen met het opsteken van wat dan ook, maar mocht je op zoek zijn naar een gezonder alternatief, dan is het e-roken veel beter.

Het is zeker even wennen, omdat het, door veel e-rokers, totaal anders wordt ervaren dan het gewone roken. Echter, eenmaal je bent gewend aan deze vorm van roken, wil je niet meer anders. Bijkomend voordeel, en daar is het velen ook om te doen, is dat het stoppen met e-roken zelf ook een stuk makkelijker is dan stoppen met roken. Dit komt omdat je het nicotinegehalte gemakkelijk kunt afbouwen. Zo bouw je je verslaving stapje voor stapje af.

E-roken

Er is in het recente verleden al veel geschreven en gezegd over het e-roken. Zo zou het je kunnen helpen bij stoppen met roken en zou het veel minder slecht voor je zijn dan een gewone sigaret. Uit onderzoek blijkt dat dit ook het geval is. In het geval je wilt stoppen met roken kun je het beste ook voor de e-sigaret kiezen, want dit zou veel effectiever zijn dan het gebruik van andere nicotine houdende artikelen. Deze werken vaak maar tijdelijk.

Wil je een e-sigaret kopen? Begin dan, als je een starter bent, met een starterskit. Een e-smoker kopen bij esigaretervaring.nl is bijvoorbeeld erg eenvoudig.

admin

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>